The delicious chicken fingers that match the bytes will serve as adults, as well as the children as well as a short dish. If so, then make a taste of the children.
Materials required
*Two chicken breasts
*1/2 cups of bread flour
*1/2 cups of concentrated flour
*Baking Powder in 1
*1 black garlic or 1 garlic powder
*1/2 cups of beer
*Salt to taste
*Oil for frying (4-5 cups)
*White pepper powder per taste
Method of making
Take a ball and flour with flour, boned bread, baking powder, salt, white pepper and garlic mixed with a biscuit. Put that chilled beer. Then it should be mixed with a biscuit. Leek trees are cut and washed thoroughly. Put it in flour and mix it with whiskey.
Chicken breasted pieces and cut into strips. Put the flour into a dry drain. Add the basket and put it on hot oil. Chicken is drained into drained, dried flour and put into a deep fat wrap. When it is green, it should be taken out of the oil. Then eat it. A delicious food. Eat as a short dish.
ෆ්රයිඩ් බැටර්ඩ් චිකන් ෆින්ගර්ස්
කෙටි කෑමකට, බයිට් එකට ගැළපෙන මේ රසවත් චිකන් ෆින්ගර්ස්වලට වැඩිහිටියෝ
වගේම පොඩිත්තෝත් බොහෝ ආසා වේවි. එහෙමනම් ඔබත් සාදා දූදරුවන් සමඟ රස බලන්න.
අවශ්ය ද්රව්ය
චිකන් පපු කොටස් 2 ක්
පාන් පිටි කෝප්ප 1/2 ක්
කෝන් පිටි කෝප්ප 1/2 ක්
බේකිං පවුඩර් තේ හැඳී1ක්
තළාගත් සුදුලූනු තේ හැඳී 1ක් හෝ සුදුලූනු කුඩු තේ හැඳී 1ක්
ඛ්ධතඤ ටඪලලර බියර් කෝප්ප 1/2 ක්
රස අනුව ලුණු
බැදීමට තෙල් (කෝප්ප 4-5ක්)
රස අනුව සුදු ගම්මිරිස් කුඩු
සාදන ක්රමය
බෝල් එකක් ගෙන එයට පිටි, කෝන් පිටි, බේකිං පවුඩර්, රස අනුව ලුණු, සුදු
ගම්මිරිස් සහ සුදුලුනු කුඩු දමා විස්ක් එකකින් කලවම් කරන්න. එයට ශීතකළ
බියර් දමන්න. පසුව විස්ක් එකක් මගින් හොඳින් කලවම්කර ගත යුතුයි. ලීක්ස්
ගස්වල මුල් කපා දමා සෝදා සිහින්ව ලියා ගන්න. එය පිටි මිශ්රණයට දමා විස්ක්
එකෙන් කලවම් කරගන්න.
චිකන් පපු කොටස් ගෙන ඇඟිලි හැඩයට දිගට තීරු කපා ගන්න. පාන් පිටි ටිකක්
වියළි බඳුනකට දමන්න. බඳුනක් ළිප තබා තෙල් දමා රත්කරන්න. චිකන් තිරු වියළි
පිටිවල බහා පසුව සාදා ගත් පිටි බැටරයේ දවටා ගැඹුරු තෙලට දමා බැද ගන්න.
රන්වන් පැහැයට බැඳුණුු පසු පිටතට ගෙන තෙල් බේරෙන්නට තබන්න. පසුව කෑමට ගන්න.
රසයෙන් අනුන කෑමකි. කෙටි කෑමක් ලෙස ආහාරයට ගත හැකියි.
No comments:
Post a Comment