Materials required
*2 slices of white fish (pearls, beads, etc.)
*A piece of peeled ginger
*Two bikers of garlic
*4 tablespoons of cashew oil
*There's 1 soup in the soup
*One red pepper cap
*1/2 cups of dried cherry or rice wine
*4 children in a sauce sauce sauce (add sugar to 1 cup)
*1 lime
*Young shoots of half a bunch of bocchio or chinese cabbage
*Two onions grown on tooth shape
*Coriander leaf
*Salt to taste
Method of making
Write Gingerbread. Stumble still with water and heat it. Remove the skin and apply a bush on ground fish and peanut oil. Spill the salt. Put them in the stammer. Sprinkle on it with ginger and cover the lid and boil for 7 minutes. Write the red peppers carefully. Keep garlic thinner.
Take a bowl and put it in the ground, put it in the form of cashew oil, sesame oil, garlic and carrots.
Add Rice Wine or Dry Sherry. Add the teaspoon of sugar and add the soy sauce to taste and add four. Clean the lime juice. Wipe the fire and wipe it for 3-4 minutes. Then take it out. Wash bacchoe leaves and wash them. Boil the boiled chio pieces and boil for 2 minutes.Except for the lid, leave the fish and put it on a plate. Place the bacchloi leaves on the side. (You can use Chinese Cuisine in place of Bull Chow). Then add the saucepan to the chaff. Cut and chopped onions, cut and crowned.
ස්ට්ම් ෆිෂ් ඒෂියන් ස්ටයිල්
හැමදාමත් කන මාළුවලට වෙනසක් ගෙන දෙමින් ඔබත් මේ රසවත් මාළු කෑම සාදා වෙනස අත්විඳින්න.
අවශ්ය ද්රව්ය
සුදු මාළු (තලපත්, තෝර ආදී) වර්ගයකින් ඝනකම් පෙති 2 ක්
පොතු හැර ගත් ඉඟුරු කැබැල්ලක්
සුදුලූනු බික් 2 ක්
රට කජු තෙල් මේස හැඳි 4 ක්
තල තෙල් මේස හැඳී 1 ක්
රතු මිරිස් කරල් 1ක්
ඩ්රයි ෂෙරි හෝ රයිස් වයින් කෝප්ප1/2 ක්
ලයිම් සෝයා සෝස් මේස හැඳී 4 ක් ( සීනි තේ හැඳී 1කට එකතු කර)
දෙහි ගෙඩි 1 ක්
ළපටි බොක් චෝයි හෝ චයින්ස් කැබේජ් ගෙඩි භාගයක්
දිගැටි හැඩයට ලියාගත් ලූනු ගස් 2 ක්
කොත්තමල්ලි කොළ ස්වල්පයක්
රස අනුව ලුණු
සාදන ක්රමය
ඉඟුරු පොතු හැර ලියා ගන්න. ස්ටීමර් එක වතුර දමා රත්වීමට තබන්න. සම
ඉවත්කර මාළු පෙති මත බ්රෂ් එකක් ආධාරයෙන් රටකජු තෙල් දෙපැත්තෙහිම ආලේප
කරන්න. ලුණු ඉසින්න. පසුව ස්ටීමරයට දමන්න. ඒ මතට ඉඟුරු කැබලි ඉසගෙන පියන
වසා විනාඩි 7ක් තම්බා ගන්න. රතු මිරිස් කරල සිහින්ව ලියාගන්න. සුදුලූනු ද
සිහින්ව ලියා ගන්න.
බඳුනක් ගෙන ළිප තබා එයට රට කජු තෙල්, තල තෙල්, සුදුලූනු, ලියාගත් රතු මිරිස් දමා තරමක් බැදගන්න.
එයට රයිස් වයින් හෝ ඩ්රයි ෂෙරි එකතු කර ගන්න. එයට සීනි තේ හැන්ද එකතුකර
දිය කර ගත් සෝයා සෝස් මේස හැඳී හතර එකතු කරන්න. එයට දෙහි ඉස්ම ද මිරිකා
ගන්න. ගින්දර අඩු කර විනාඩි 3-4ක් හැඳීගාමින් පිස ගන්න. පසුව පිටතට ගන්න.
බොක් චෝයි කොළ ගළවා හොඳීන් සෝදන්න. එම බෝක් චෝයි කොටස් තැම්බෙන්නට තැබූ
මාළු උඩට දමා විනාඩි 2 ක් තම්බා ගන්න. පියන හැර මාළු පිටතටගෙන පිඟානක්
මතින් තබා ගන්න. බොක් චෝයි කොළ ද පසෙකින් තබන්න. (බෝක් චෝයි වෙනුවට ඔබට
චයිනීස් කැබේජ් භාවිත කළ හැකියි). ඉන් පසු සාදා ගත් සෝස් එක මාළු කැබැලි
උඩට වත්කර ගන්න. සිහින්ව ලියා ගත් ලූනු ගස් කපා උඩින් දමා පිළිගන්වන්න.
No comments:
Post a Comment