Monday, October 29, 2018

Hash Browns



*2 potato chops
*Boiled onions 1/2
*Flour cap 1/4
*Eggs 1
*Salt
*Pepper

    Wash your potatoes well. Soak the water well.
    Add flour, onion, salt, pepper and egg.
    Insert a little bit from the mixture with a slip of the non-stick pan and put it in place.
    Let both sides blend until golden.


ග්‍රේට් කරගත් අල ගෙඩි 2
චොප් කරගත් ලූනු ගෙඩි 1/2
පිටි කප් 1/4
බිත්තර 1
ලුණු
ගම්මිරිස්

ග්‍රේට් කරගත් අල හොඳින් සෝදාගන්න. හොඳින් මිරිකා වතුර ඉවත් කර ගන්න.
එයට පිටි, ලූනු, ලුණු, ගම්මිරිස් සහ බිත්තරය එක් කර හොඳින් අනාගන්න.
නන්ස්ටික් පෑන් එකක අඩිය වැහෙන ප්‍රමාණයට තෙල් දමා සාදා ගත් මිශ්‍රණයෙන් ටික ටික ගෙන තැනින් තැන තබා හැන්දකින් තද කර පැතලි කර ගන්න.
දෙපැත්තම රන් වන් පාට වන තුරු බැදගෙන උණුවෙන්ම පිළිගන්වන්

No comments:

Post a Comment