අවශ්ය ද්රව්ය :-
- බටර් 250g
- සීනි 250g
- වැනිලා තේ හැදි 1/2
- දියර කිරි මේස හැදි 1+ දොඩම් ඉස්ම මේස හැදි 1 එකට දාලා තියන්න
- බිත්තර 4
- තරාදියට බේකින් පවුඩර් තේ හැදි 2යි කෝර්න්ෆලවර් මේස හැදි 2යි දාලා 250g වෙනකම් පිටි දාන්න…(තුන් පාරක් හලන්න)
සාදාගන්න ආකාරය :-
- මුලින්ම අවන් එක 180C උෂ්ණත්වයට රත් වෙන්න දාන්න.
- සීනි හා බටර් එකට බීටර් කරන්න.
- බිත්තර එකින් එක දාන්න.
- පිටි ටික ටික දාන්න. ලී හැන්දෙන් කලවම් කරන්න ෆෝල්ඩර් ( පෙරලන ) ආකාරයට.
- පිටි ටික දාන අතරතුර වැනිලා හා කිරි එක් කරන්න.
-
180C උෂ්ණත්වයෙන් විනාඩි10ක් බේක් කරන්න
No comments:
Post a Comment